Wie is…..?

Mijn naam is Trees de Kind.
Na het behalen van mijn diploma stresscounselling,  heb ik me gespecialiseerd in de aanpak van eenzaamheid. Ik heb hiervoor een training gevolgd “Specialist Eenzaamheid” bij Jeannette Rijks van Faktor 5 en ook de nodige zelfstudie gedaan.
Ik zie het als een missie om niet alleen meer kennis over eenzaamheid uit te dragen, maar nog meer om mensen van alle leeftijden,  die lijden onder eenzaamheid te begeleiden bij de aanpak hiervan. Mijn missie is pas geslaagd als het taboe rondom eenzaamheid is verdwenen en mensen dus ronduit ervoor uit durven te komen dat ze last hebben van eenzaamheid. Én als ze weten dat er ook daadwerkelijk een goede aanpak voor bestaat en het niet nodig is te blijven lijden. Het is niet alleen mijn missie maar ook mijn passie om dit werk te doen!
Als trainster bij Vorm vzw geef ik trainingen over eenzaamheid bij ouderen aan mensen werkzaam in de zorg in België.
Als begeleider bij eenzaamheid ben ik empathisch en kan ik goed luisteren. Onvoorwaardelijk luisteren is een belangrijk onderdeel van mijn ondersteuning en grondhouding. Verder is mijn begeleiding gebaseerd op wederzijdse samenwerking en vertrouwen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s